Z jasno vizijo biti edinstveni, so vse KU-KUC predstave ustvarjene z mislijo, da je le najboljše dovolj dobro za naše najmlajše. V 23 letih ustvarjanja so se obrazi na odru spreminjali, vendar srce gledališča in njegovo poslanstvo ostajata enaka: Z vrhunsko umetnostjo za najmlajše, ki temelji na znanju, poznavanju otrok in gledališča, skozi igro in smeh zabavati in učiti najmlajše, ozaveščati in nasmejati starše in pedagoške delavce in ustvarjati svet, v katerem je lepo živeti.

PIKPAK | sobota 29. julij, 19.00

Nežna in humorna predstava nam na vrhu grajskega stolpa pričara čudovito zgodbo o prijateljstvu med osamljeno princesko in zvezdnim utrinkom, ki pade z neba v njeno sobo. Igrivo dogajanje nas popelje v pravljični svet, nas nasmeje in pouči o pravem prijateljstvu.

ZAJČKOV ZVONČEK | torek 1. avgust, 19.00

V igrivi in razgibani lutkovni predstavi, polni duhovitih človeških in živalskih likov, otroci spoznavajo različne značaje, vzgibe in vrednote. Na videz preprosta ljudska basen odpira veliko pomembnih vprašanj o sebi, o drugih, o odnosih, odraščanju, človeškem vplivu na okolje in dobrih delih, ki jih lahko nesebično naredimo za druge.

MEDVEDJA SIMFONIJA | sreda 2. avgust, 19.00

Po motivih ljudske pravljice Mašenjka in medved, ki je s priljubljeno risanko, osvojila srca otrok in staršev po vsem svetu, smo v KU-KUC gledališču, na pobudo naših najmlajših gledalcev, ustvarili predstavo o navihani Maši in preudarnem medvedu, ki je popolnoma začarala naše občinstvo. Razgibana zgodba, prepletena s humorjem in mnogimi presenečenji razveseljuje majhne in velike že osmo sezono.

KUŽA PAZI | petek 4. avgust, 19.00

Kuži in njegova bolha sta bila od zmeraj najboljša prijatelja. Vse do danes, ko kuži začuti, da se mora njuno prijateljstvo končati. Predstava je polna navihanih domislic, drobnih nagajivosti in humornih presenečenj. Na zabaven način otroke pritegne v razmislek o čustvih, o sprejemanju samega sebe in o razdvojenosti med tem, kaj čutim in kaj mi svet pravi, da je »prav«.

Prejšnji članekKmečka olimpijada
Naslednji članekTuristična tržnica DOŽIVETJE PONUDBE DEŽELE ŠTORKELJ