KU-KUC to poletje napoveduje svojo enaindvajseto gledališko sezono. Z jasno vizijo biti edinstveni, so vse predstave avtorske in ustvarjene v prepričanju, da je le najboljše dovolj dobro za naše najmlajše. Čeprav so se skozi leta obrazi na odru spreminjali, srce gledališča in njegovo poslanstvo ostajata enaka: Z vrhunsko umetnostjo, ki temelji na pedagoškem znanju, poznavanju otrok in gledališča, skozi igro in smeh zabavati in učiti najmlajše, osveščati in nasmejati starše in pedagoške delavce in ustvarjati svet, v katerem bo lepše živeti.

ČAROBNA MINEŠTRA | nedelja 4. avgust, 19.00

(Srečo imamo vedno pri sebi) Kako skuhati slastno mineštro, če ti zmanjka glavne sestavine? Kako namleti moko in videti, kar je očem skrito? Nič lažjega … pridite v našo kuhinjo in se pustite zapeljati.

SOSEDA IN POL | ponedeljek 5. avgust, 19.00

(Diši po pravem prijateljstvu) Najbolj počitniška predstava pod soncem
nas popelje na sončno Jamajko in do spoznanja o tem, kaj je pravo
prijateljstvo.

SMETARKO DARKO | torek 6. avgust, 19.00

(Kar delaš, delaj s srcem) Nemarni lisjak Lojz bi nasmetil celo Zeleno dolino in Veliko Polano, če ne bi imel tako zvestega prijatelja, kot je smetar Darko, ki mu s pomočjo publike uspe skoraj nemogoče.

ŽIV ŽAV | četrtek 8. avgust, 19.00

(Zajtrk je zdrav) Pujsa Vita in zajček Mini v napeti in nadvse poučni predstavi, s prijatelji gledalci pripravljata zabavo za rojstni dan, ko Vita hudo zboli. Kaj pa zdaj?

PLESNI ŽIV ŽAV | petek 9. avgust, 19.00

Po končanih doživetjih, ustvarjanju in bogatem festivalskem dogajanju tudi za najmlajši avditorij, se za srečne konce spodobi, da skupaj zaplešemo na znane otroške melodije. KU-KUC junaki vas vabijo, da se skupaj zavrtimo v najbolj zabavni PLESNI ŽIV ŽAV pod soncem. Pridite, veselo bo!

Prejšnji članekŠtrk Si
Naslednji članekSrečanje seniorjev