sobota, 28. julij

HELEM NEJSE

  Zelo specifična in v marsičem drugačna glasbena skupina Helem Nejse deluje kot del Sarajevske mladinske organizacije, ki se ukvarja z glasbeno, radijsko in gledališko produkcijo. Za sabo imajo na stotine radijskih oddaj in številne odrske nastope. Po uspešnih singlih »Kabadahija« in »Bolje bi ti bilo« so nedavno lansirala novega z naslovom »Debili«.

nedelja, 29. julij

ZLATA ŽILA

  Zlata Žila je skupina mladih fantov iz Pomurja, ki s svojo energijo in širokim repertoarjem navdušujejo mlajšo in pa tudi starejšo generacijo. Pridno delajo tudi svoje avtorske komade, pri nas pa obljubljajo noro zabavo in prijetno presenečenje za vas.

 

ponedeljek, 30. julij

PRESTIŽ

  Novo skupino Prestiž sestavljajo prekaljeni glasbeniki, ki so se združili z enako vizijo: ustvariti svoj stil in unikatno prepoznavnost na odru ter narediti nepozabno zabavo in »show«. Simon Novak, Tadej Nedeljko, Grega Šavor, Gašper Šavor, David Ficko in Sebjan Hari so nove izzive našli tudi v ustvarjanju avtorske glasbe. Singl Nova pot že uspešno promovirajo tudi na radijskih postajah.

 

torek, 31. julij

BARABE

  Skupino Barabe je pred petimi leti ustanovilo šestih mladih, obetavnih in izobraženih glasbenikov, navdušenih nad ustvarjanjem sodobnih zvočnih zapisov. Kot pravi »kralji zabave« navdušujejo publiko širom Hrvaške, Slovenije, Avstrije, Švice in Nemčije. Doslej so izdali 9 singlov in od tega kar 3 duete z znanimi izvajalci.

 

sreda, 1. avgust

VIBRATION

Skupina Vibration se letos na naš oder vrača v novi sestavi: Borut Perkič, Rudi Šanca, Geza Šanca, Alen Horvat – Zibe in Bruno Damjan. Njihov izbor glasbe ostaja enak kot doslej, torej najboljši svetovni hiti iz zlatih semdesetih in devetdesetih let. Vsem ljubiteljem glasbe iz tega obdobja se obeta enkraten žur.

 

četrtek, 2. avgust

POLANSKI ZVOKI

Uspešen ansambel, ki pod tem imenom združuje muzikante že šest let, je med svoje dosežke vpisal tudi izdajo prvega albuma z naslovom Pozdravljeni. Na njihovih nastopih uživa tako občinstvo kot tudi muzikanti sami. Zagotovo bodo poskrbeli, da se bo pelo in plesalo tudi pri nas.

 

petek, 3. avgust

BLUE PLANET

Zavedno uspešen in dovršen nastop so zaslužni: Robert Šebjanič, Bojan Koltaj, Matjaž Kučan, Jože Glažar in Mitja Domonkoš. Spomladi so predstavili singel z naslovom »OČARAJ ME«, za katerega so posneli tudi videospot. Zadnje mesece se jim na odru pogosto pridruži mlada pevka Katarina Šebök, s katero prav te dni predstavljajo duet z naslovom »Malo in po malo«.

sobota, 4. avgust

BLACK HOLE RIDERS

Pomurski band, ki je svojo glasbeni izraz definiral kot »srečanje rock’n’ rolla s težkim rockom in alternativno glasbo«, ponuja preplet izkušenj starih rockerskih mačkov in šolane mladosti s pridihom ulice. Tjan Šoštarič, Tomi Šoštarič, Kristjan Horvat in Jože Glažar ustvarjajo tudi avtorsko glasbo z osebno izpovedno liriko, ki vas ne bo pustil hladne!