sobota 3. avgust

BARABE

Skupino Barabe je pred petimi leti ustanovilo šest mladih, obetavnih in izobraženih  glasbenikov, navdušenih nad ustvarjanjem sodobnih zvočnih zapisov. Kot pravi »kralji zabave« navdušujejo publiko širom Hrvaške, Slovenije, Avstrije, Švice in Nemčije. Doslej so izdali 9 singlov in od tega kar 3 duete z znanimi izvajalci.

ponedeljek 5. avgust

4 YOU

Band pod imenom 4you deluje od letošnjega leta, drugače pa preigravajo že kar nekaj let. Večino njihovega repertoarja sestavlja angleška, latino, slovenska in balkanska glasba.
Kmalu bodo izdali svoj prvi singel, dogovarjajo se pa tudi z znanim hrvaškim pevcem za duet v začetku drugega leta.

torek 6. avgust

BLUE PLANET

Dobro poznana glasbena skupina Blue Planet, ki od lanskega leta naprej deluje v šestčlanski zasedbi, praznuje letos 20 let delovanja. Trenutno promovirajo svoj zadnji singel in spot za skladbo Čakam nate, ki je bila izdana v juliju. S svojim razgibanim repertoarjem bodo  zagotovo ogreli ozračje pred osrednjim koncertom in poskrbeli za dobro vzdušje. Zasedba si šteje v veliko čast in se vsako leto z veseljem odzove vabilu ekipe PPF in že vrsto let sodeluje na največjem pomurskem festivalu.

sreda 7. avgust

ZLATA ŽILA

Zlata Žila je 5 članska skupina mladih fantov, ki s svojim širokim repertoarjem in noro  energijo navdušujejo mlado in starejšo populacijo. V poletju so posneli novo skladbo in videospot z znanimi hrvaškimi avtorji. Za to jesen pa že obljubljajo novo skladbo, katera bo navdušila ves balkan. Na Pomurskem poletnem festivalu obljubljajo noro zabavo in noč polno presenečenj.

četrtek 8. avgust

POLANSKI ZVOKI

Uspešen ansambel, ki pod tem imenom združuje muzikante že šest let, je med svoje  dosežke vpisal tudi izdajo prvega albuma z naslovom Pozdravljeni. Na njihovih nastopih uživa tako občinstvo kot tudi muzikanti sami. Zagotovo bodo poskrbeli, da se bo pelo in plesalo tudi pri nas.

petek 9. avgust

VIBRATION

Člane skupine Vibration druži ljubezen do odlične svetovne glasbe iz zlatih osemdesetih in devetdesetih, zato tudi za letošnji nastop pripravljajo prav poseben izbor pesmi iz tega obdobja. Skupino sestavljajo: Borut Perkič, Anton Lang, Rudi Šanca in Geza Šanca.

sobota 10. avgust

PRESTIŽ

So mlada perspektivna glasbena skupina, ki prihaja iz Prekmurja. Njihova vizija je imeti svoj stil in prepoznavnost na odru ter narediti  nepozabno zabavo in šov. Veliko časa posvečajo tudi lastnim avtorskim skladbam. Skupina Prestiž vas ne more pustiti ravnodušne, saj preigravajo glasbo za vse generacije. Ponujajo vam slovensko narodno glasbo, slovensko komercialno glasbo ter hrvaško komercialno glasbo. V repertoarju se po želji najdejo tudi tuje uspešnice.

HÜTA - Digitalni oder

Drugi oder Pomurskega poletnega festivala bo zdaj že tradicionalno obarvan v ritmih elektronske glasbe in repertoarja različnih DJ-ev.

BERNY WHITE

Spada med srednje mlajšo generacijo talentiranih deejayev s svetlo prihodnostjo. Z glasbo se je pričel ukvarjati pri 12 letih, bolj natančno v zgodnjem obdobju razcveta italijanske in nemške dance glasbe. Njegova glasbena redakcija in izbira glasbe se zgleduje po evropskih klubskih trendih, to je predvsem komercialna glasba, katera je trenutno tudi najbolj  razširjena ter priljubljena zvrst. Trudi se slediti smernicam pri razvoju komercialne plesne glasbe in vam jo poskuša čim bolj približati, po domače povedano, slišite lahko glasbo, ki se vrti, ali pa se bo po diskotekah v celi Sloveniji in široma cele Evrope.

ČRT DJ

Eden prvih DJ-jev v tem delu Slovenije. Z glasbo se je začel ukvarjat že v rani mladosti.  Profesionalno aktiven na področju klubske in pop glasbe pa je že več kot dvajset let. Reference pa segajo vse od Prekmurja do Ljubljane in še dlje. Bil je rezident DJ v vseh večjih  in najboljših klubih širom Slovenije. Trenutno se ukvarja tudi z organizacijo manjših in večjih  zabav pri nas. Na Pomurskem poletnem festivalu ga bomo imeli priložnost slišati celo na štirih večernih dogodkih.

DJ HORSTA

DJ HORSTA (Staš Horvat) je eden izmed mlajših DJ-jev, ki si je svoj prodor na slovensko,  nedavno pa tudi na hrvaško klubsko sceno zagotovil z neverjetno energičnim in predvsem dinamičnim vrtenjem vseh vrst elektronske glasbe (EDM, RNB, Techhous …). DJ HORSTA je zabaval klubske množice v klubih kot so: Max Club – Velenje; X-time – Ptuj; Cubo Caffe in  klub Spartacus – Murska Sobota; Paladin – Čakovec (HR); Podroom Čakovec (HR) in Trust – Maribor. Hkrati je nastopil kot gost z različnimi znanimi (tako slovenskimi, kot tujimi) DJ-ji kot so: TIMO G, Vandal Steve, Clay Clemens, DJ Tomecs & DJ Mike Myers in drugi.