Srečanje seniorjev

67

četrtek 8. avgust, 14.00

Pomurski poletni festival je festival za vse. Tako kot vsa leta doslej, se bodo tudi letos na njem srečali seniorji širšega območja in si ob kulturnem programu ter ritmih ansambla POLANSKI ZVOKI polepšali poletni popoldan. Dogodek organiziramo v sodelovanju z DU Velika Polana. Ob druženju in plesnih korakih si bodo lahko pogledali stojnico Zdravstveno-vzgojnega centra Lendava, ki bo zanje in tudi ostale obiskovalce predstavila različne  preventivne programe.

Na stojnici Zdravstveno-vzgojnega centra Lendava nam bodo predstavili preventivne programe Dora, Zora, Svit s pomočjo modelov (model dojk s tipnimi spremembami in model črevesja). Vsi preventivni programi so brezplačni. Poleg tega bodo opravljali merjenja visceralne maščobe in obenem svetovanje, glede na rezultate. Istočasno bodo predstavili programe svetovanja za zdravje – Cindi delavnice, ki so posamezniku v pomoč in spodbudo pri spreminjanju življenjskega sloga.

Kot zadnje bodo izvajali še merjenje krvnega tlaka, ki je velik dejavnik tveganja za zdravje in povzročitelj kroničnih bolezni. Vsakemu posamezniku se nudi še svetovanje.

Prejšnji članekPredstave
Naslednji članekTuristična tržnica DOŽIVETJE PONUDBE DEŽELE ŠTORKELJ