interregCoopMDD

SREČANJE ŽUPANJ IN ŽUPANOV POMURSKIH OBČIN TER PREDSTAVITEV PONUDNIKOV IN PROJEKTOV NA TRŽNICI PRILOŽNOSTI V VELIKI POLANI NA POMURSKEM POLETNEM FESTIVALU

  1. Avgust 2018 ob 14.00 uri

Občina Velika Polana je koordinirala podpis dogovora o Obmurskem razvojnem partnerstvu, ki je bil podpisan 19.6.2018 in je izrednega pomena za razvoj Biosfernega območja ob reki Muri. Dne 1.8.2018 bodo podpisniki dogovora prevzeli podpisani izvod dogovora o Obmurskem razvojnem partnerstvu in spregovorili o nadaljnjih korakih.

Prav tako bo na tem dogodku predstavljeno stališče, Mednarodnega koordinacijskega odbora MAB (MAB-ICC) UNESCO, ki bo zasedal od 23. do 27. julija v Indoneziji, o razglasitvi vključitve Biosfernega območja MURA na seznam biosfernih območij pri UNESCO – programu človek in Biosfera (MAB).

Hkrati bo organizirana TRŽNICA PRILOŽNOSTI. TRŽNICA PRILOŽNOSTI s predstavitvijo občin, ponudnikov in organizacij se prične ob 14.00 uri.

Sprejem gostov in uvodni nagovori gostitelja in gostov se prične ob 14.00 uri na prireditvenem prostoru Pomurskega poletnega festivala. Po nagovorih bo svečana predaja podpisane pogodbe ter podpis na mursko veslo.

Dogodek je organizirani v okviru projekta Coop MDD.

Naslednji članekFestival Panvinakul – senje