VABLJENI NA FESTIVAL PANVINAKUL-SENJE
V četrtek 2.8.2018 ob 16.00 uri

V okviru Pomurskega Poletnega festivala bo organiziran Festival PANVINAKUL. Festival je namenjen promociji lokalnih ponudnikov in prodaji njihovih izdelkov.

Posebno pozornost namenjamo VINU, KULINARIKI in izdelkom DOMAČE OBRTI. Dogodek bomo obogatili s kulturnim dogajanjem na Pomurskem poletnem festivalu.

Za obiskovalce in PONUDNIKE je udeležba na festivalu brezplačna.

Za vse dodatne informacije in prijavnico se lahko oglasite v Turistično informativnem centru ŠTRK v Veliki Polani, na e-mailu strk.slo@siol.net ali na telefonskih številkah 02 573 73 27 ali 041 528 678. Obiščete pa lahko tudi našo spletno stran www.strk.si ali fb Pomurski poletni festival – PPF.

“Festival PANVINAKUL se organizira v okviru projekta Kulturni turizem panonskega podeželja z akronimom KulTura, ki je bil uspešen na javnem pozivu LAS Pri dobrih ljudeh 2020 v letu 2016.  Projekt KulTura  se sofinancira iz naslova podukrepa Podpora za izvajanje operacij v okviru strategije lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost ter ga sofinancira Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja- Evropa investira v podeželje.”